Interieurarchitect

Een binnenhuis- of interieurarchitect is bij het uitvoeren van een ontwerp afhankelijk van een bouwkundige partner. Daarbij draait het om de vertaalslag van idee naar praktijk. Een interieurbouwer die een idee omtovert in perfect uitgevoerde meubels, keukens, bedrijf- en winkelinterieurs. Dat is de droom van elke interieur- en binnenhuisarchitect.

Dema Interieurbouw weet als maatwerk interieurbouwer deze sleutelrol uitstekend vervullen.

Wij begrijpen wat gevraagd wordt door een ontwerper, door onze praktijkervaring weten wij snel of het ook allemaal werkt en uitvoerbaar is. En indien nodig, denken wij mee over de toepassing van alternatieve materialen en het bedenken van praktische oplossingen in de uitvoering. Alles is bespreekbaar.

Wij houden van maatwerk en unieke creaties. En van tevreden klanten, net als elke interieurarchitect!

 

DEMA-Interieurbouw-diensten-01-1

DEMA-Interieurbouw-diensten-01-2

Kantoorinterieurs

Het inrichten van kantoren en werkplekken is een veelzijdige tak in interieurbouw. Het omvat de voorbereiding en bouw van werkplekken, bureaus, vergaderruimtes, alles compleet met wanden, verlichting en vloerbekleding.

Deze projecten verlopen in de regel via architecten en/of aannemers. Dema werkt op basis van een aanvraag (met bouwtekening) waarin het gewenste interieur, afmetingen en materiaalgebruik nauwkeurig omschreven zijn. Na het offertetraject gaan we aan de slag. We meten in op locatie, maken werktekeningen en werken alles uit volgens een planning die rekening houdt met de werkzaamheden van andere toeleveranciers en installateurs.

Gedurende het hele traject van productie tot plaatsing zijn wij persoonlijk betrokken. Tussentijds houden wij contact met de opdrachtgever en uitvoerder, waardoor we nooit voor verrassingen staan.

Dema neemt de uitvoering van complete projecten in kantoorinterieur op zich en besteedt waar nodig delen van het werk uit.

 

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

HP-Amstelveen-01

Balies/pantry’s

Een pantry is een kleine, maatwerk open keuken in bedrijven en instellingen. Vaak in combinatie met een kantine of andere zitgelegenheid. Wij ontwikkelen en bouwen pantry’s op maat. Dankzij een ruime keuze aan materialen, kleuren en bekleding is elke specifieke wens te vervullen.

Een balie is de blikvanger in de entree van een bedrijf en levert bezoekers de belangrijke ‘eerste indruk’. Een mooie en strak vormgegeven balie maakt het verschil. Dema bouwt elke balie op maat en kent de vele mogelijkheden voor het juiste resultaat.

 

chevron-02

Keukens

De keuken is bij uitstek een leefruimte waaraan een bewoner specifieke eisen stelt. Met uitgebreide keuzemogelijkheden in materialen, afmetingen, combinaties, apparatuur en afwerking kan elke klant zijn/haar keuken volledig naar wens laten uitvoeren.
Dema helpt mee de ideeën van de klant te vertalen naar een eindresultaat om van te dromen.

In de keukenbouw is er veel variatie in ladegeleiders, scharnieren, plaatmateriaal, bladen, inbouwapparatuur en andere onderdelen. Graag wijzen wij onze klanten op verschillen in kwaliteit, de mogelijke opties en op het assortiment van onze vertrouwde toeleveranciers. Als kleine, flexibele interieurbouwer gaan wij hierin verder dan de grote keukenbouwers.

Als de situatie daarom vraagt doen wij het nodige extra bouwkundige werk of voorwerk. De plaatsing van de keuken voeren we van A tot Z uit, met een strakke planning voor het benodigde installatiewerk.

 

keuken-op-maat-01

Keuken---Fam.-Bakker,-Dordrecht-01

Huiskamer

De huiskamer is de plek in huis waar sfeer belangrijk is. Met de juiste keuzes in meubilair en interieur valt een sfeer te creëren die helemaal bij u past. Vaak nemen particulieren een binnenhuisarchitect in de arm, waarna Dema de ideeën in praktijk brengt.
Wij ontwikkelen, bouwen en plaatsen inbouwkasten, boekenkasten, garderobekasten, wandkasten, dressoirs en designmeubelen. Ook maken we tafels in diverse materialen, afwijkende vormen en maten naar keuze. Het is ons niet snel te gek!
In het proces van uitvoering denken wij mee met het ontwerp en adviseren eventueel over praktische oplossingen bij knelpunten tussen wensen en mogelijkheden. Dema kan de complete uitvoering coördineren, inclusief stucwerk, verlichting en elektra.

 

Fam-spaars-oosterhout-01

Badkamer

Een badkamer is vaak een kleine ruimte. Maar de juiste accenten, materialen en kleurgebruik kunnen hier ook een prachtig resultaat opleveren. Een badkamerinterieur is een kwestie van maatwerk met extra aandacht voor optimaal ruimtegebruik en waterbestendigheid van het meubilair.

 

Keuken,-kamer-en-badkamer---Particulier,-Utrecht-05

Winkelinterieurs

Voor een winkel geldt dat klanten zich hier op hun gemak moeten voelen en dat het assortiment optimaal tot zijn recht komt. Het interieur, van vorm, kleurgebruik, materiaalkeuze tot verlichting, is hierbij van doorslaggevend belang. Dema verzorgt complete winkelinterieurs op maat, inclusief bijpassende verlichting.

 

Koetsier-03