Een binnenhuis- of interieurarchitect is bij het uitvoeren van een ontwerp afhankelijk van een bouwkundige partner. Daarbij draait het om de vertaalslag van idee naar praktijk. Een interieurbouwer die een idee omtovert in perfect uitgevoerde meubels, keukens, bedrijf- en winkelinterieurs. Dat is de droom van elke interieur- en binnenhuisarchitect.

Dema Interieurbouw weet als maatwerk interieurbouwer deze sleutelrol uitstekend vervullen.

Wij begrijpen wat gevraagd wordt door een ontwerper, door onze praktijkervaring weten wij snel of het ook allemaal werkt en uitvoerbaar is. En indien nodig, denken wij mee over de toepassing van alternatieve materialen en het bedenken van praktische oplossingen in de uitvoering. Alles is bespreekbaar.

Wij houden van maatwerk en unieke creaties. En van tevreden klanten, net als elke interieurarchitect!

DEMA-Interieurbouw-diensten-01-1DEMA-Interieurbouw-diensten-01-2

Heleen Eilers, Buro Desk interieurarchitectuur:
‘Samenwerken met Dema bevalt goed, daarom doe ik al jaren zaken met ze. Erg fijn is dat zij kritisch meedenken over de ontwerpen en dat ze suggesties geven over constructieve verbeteringen. Zij weten immers het beste hoe ze dingen beter, steviger of betaalbaarder kunnen maken. Dat is echt een toegevoegde waarde. Ook is Dema heel flexibel bij aanpassingen achteraf. Ze gaan door tot de klant helemaal tevreden is.’