Dema Interieurbouw is een veelzijdige specialist in meubelmakerij en interieurinrichting. Alles wat Dema bouwt is maatwerk. Elk meubel en interieuronderdeel is uniek, zowel voor de particuliere als zakelijke klant.

Of het gaat om een eigen ontwerp of dat van een interieurarchitect: Dema vertaalt alle mogelijke ideeën van architecten naar de praktijk. Wij bouwen alles geheel naar wens tot een kwalitatief perfect eindresultaat dat voldoet aan de juiste sfeer, kleur, vorm en gebruikswensen.

We zijn gewend aan maatwerk en verwerken in onze werkplaats vele soorten materialen, zoals massief hout, MDF, HPL (laminaat), diverse kunststoffen, roestvast staal (RVS) en decoratief plaatmateriaal.

Van wandmeubel, keuken tot compleet winkel- of kantoorinterieur: elk project pakken we aan met evenveel betrokkenheid en liefde voor ons vak. Dankzij een vertrouwd netwerk van partners met aanvullende expertise (van interieurarchitect tot materialenleveranciers) kunnen wij de complete uitvoering van een nieuw interieur van begin tot eind te realiseren.

Naast kwaliteit en maatwerk draait het in onze aanpak om korte lijnen en openheid. Door onze nauwe betrokkenheid bij alle stappen van een project blijven de wensen van de klant centraal staan. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan en is nazorg vrijwel niet nodig. Zodra wij klaar zijn en het interieur is geplaatst en afgewerkt, is het ook echt af.

ON/Woerden/300414ON/Woerden/300414

Jos Vogelaar, zelfstandig projectmanager bij verbouwingen
‘Als projectmanager schakel ik Dema Interieurbouw graag in bij verbouwingen in de utiliteitsbouw. Bij Dema denk ik aan de woorden gedrevenheid, kwaliteit en oplossingsgericht. Zij lopen nooit weg voor het bedenken van oplossingen en denken daarbij mee in het totaalplaatje. Ik heb nog niet meegemaakt dat ze iets niet kunnen maken. En als ze het zelf niet doen, hebben ze wel iemand om daarvoor in te schakelen.’