Het inrichten van kantoren en werkplekken is een veelzijdige tak in interieurbouw. Het omvat de voorbereiding en bouw van werkplekken, bureaus, vergaderruimtes, alles compleet met wanden, verlichting en vloerbekleding.

Deze projecten verlopen in de regel via architecten en/of aannemers. Dema werkt op basis van een aanvraag (met bouwtekening) waarin het gewenste interieur, afmetingen en materiaalgebruik nauwkeurig omschreven zijn. Na het offertetraject gaan we aan de slag. We meten in op locatie, maken werktekeningen en werken alles uit volgens een planning die rekening houdt met de werkzaamheden van andere toeleveranciers en installateurs.

Gedurende het hele traject van productie tot plaatsing zijn wij persoonlijk betrokken. Tussentijds houden wij contact met de opdrachtgever en uitvoerder, waardoor we nooit voor verrassingen staan.

Dema neemt de uitvoering van complete projecten in kantoorinterieur op zich en besteedt waar nodig delen van het werk uit.

Bekijk hier een aantal voorbeelden >>

SAMSUNG DIGITAL CAMERAHP-Amstelveen-01

Jos Vogelaar, zelfstandig projectmanager bij verbouwingen
‘Als projectmanager schakel ik Dema Interieurbouw graag in bij verbouwingen in de utiliteitsbouw. Bij Dema denk ik aan de woorden gedrevenheid, kwaliteit en oplossingsgericht. Zij lopen nooit weg voor het bedenken van oplossingen en denken daarbij mee in het totaalplaatje. Ik heb nog niet meegemaakt dat ze iets niet kunnen maken. En als ze het zelf niet doen, hebben ze wel iemand om daarvoor in te schakelen.’