bar - Nollehoofd te Vlissingen-01bar - Nollehoofd te Vlissingen-02bar - Nollehoofd te Vlissingen-03bar - Nollehoofd te Vlissingen-04

Wie:
Strandpaviljoen Nollehoofd, Vlissingen

Vraag:
De bouw van het interieur, inclusief bar, bestekmeubel en afgiftetafel.

Resultaat Bar:
Een robuuste bar met een topblad van tien centimeter dik massief eiken, zwart gebeitst en gelakt met alcoholbestendige blanke lak. Het barfront bestaat uit watervast multiplex en is bekleed met onbehandeld Teak oud hout. Met een lijn van LED verlichting onder de bar wordt het front aangelicht. Het teakhouten patroon van het front loopt door in de vloer.
Het werkblad is gemaakt van Corian en heeft een geïntegreerde Gamco tap met spoelbladen. De onderbouw is van watervast multiplex, beplakt met HPL.
Het ‘flessennest’ bestaat uit gefineerd eiken met een massief eiken lijst, zwart gebeitst en met blanke lak gelakt. Het metalen frame is gepoedercoat en voorzien van gelaagd glazen plateaus. Het flessennest is aan de onderzijde voorzien van RVS LED-spots.

Resultaat meubilair:
De wandkast is gebouwd van watervast multiplex beplakt met HPL, met een lijst van watervast gegrondeerd MDF.
Het bestekmeubel heeft een topblad en wangen die bestaan uit acht centimeter dik massief rustiek eiken, zwart gebeitst en gelakt met alcoholbestendige blanke lak.
De fronten zijn gemaakt van watervast multiplex, beplakt met onbehandeld Teak oud hout. De witte bestekvakken zijn gemaakt van watervast multipex, beplakt met HPL en voorzien van ABS randafwerking.

Bijzonderheden:
De organische bouwvorm van het paviljoen is door de architect doorgezet in het interieur. Bar, flessennest en wandkast zijn in het front gebogen. De houten vloer loopt als deelnaad naar buiten over in de houten terrasvloer.
Voor de wandkasten zijn na de bouw van de nissen mallen gemaakt om de precieze ronding van het plafond en wand over te nemen. Daardoor was het mogelijk om met de als laatste geplaatste MDF afdeklijst één geheel te maken van de twee kasten met koelingen en de doorloop.