Kantoorinrichting-politiebureau-rijnmond003Kantoorinrichting-politiebureau-rijnmond008Kantoorinrichting-politiebureau-rijnmond009Kantoorinrichting-politiebureau-rijnmond002Kantoorinrichting-politiebureau-rijnmond004

Wie
Politiebureau regio Rijnmond, Rotterdam Hoogvliet

Vraag
Levering en inbouwen van meubelen, een pantry, werkplekken, vergaderruimte, receptiebalie en lockerkasten

Resultaat
Een robuust interieur, deels uitgevoerd in vriendelijk groen als steunkleur. De treinzit is van multiplex, beplakt met HPL. De zittingen en rugleuningen zijn van EPS, gespoten met polyureacoating.
De pantry en lockers zijn gemaakt van gemelamineerd plaatmateriaal met HPL en ABS randafwerking. De tribune is op maat gemaakt van MDF en op locatie gespoten in polyureacoating.

Bijzonderheden
De bankjes in de vergaderruimte zijn gemaakt van zeer sterk en slijtvast materiaal, omdat agenten hierop zitten met metalen onderdelen als pistolen, holsters en handboeien.

Politiebureau politie Rijnmond, te Hoogvliet
Feddo Braun, projectleider vastgoed:

‘Dema Interieurbouw is ons prima bevallen. Waar ik zeer tevreden over ben, is het niveau van afwerking en de prijs/kwaliteit verhouding. In deze verbouwing zijn wat vernieuwende aspecten toegepast, daarin hebben zij prima meegedacht. Zo hebben zij een leverancier gevonden voor de zeer slijtvaste polyureacoating op de banken waarop agenten met hun holsters zitten.’